GYMNASIET

Jag kom in på Blackeberg! Yes! Någon annas som ska gå där? 
Skulle typ varit med Frida men blev ett missförstånd så hänger med till hästen idag och sen sover vi nog över hos någon. Ska ta med min systemkamera så jag kan fota och främst ge till henne men även lägga upp här! Ja, det var väl bara det haha, vi hörs!

Första sommarjobbsveckan är över! +outfitGårdagens outfit och ja, det va varmt med jeans. Men det behövs när man bär massor med grejer på sommarjobbet jag har. Sommarjobbsveckan började jobbigt men bliv skönare och skönare då vi idag jobbade i kanske 1-2 timmar och fikade och snackade resten pga. att det inte finns något kvar vi kan göra haha. Nästa vecka blir det på samma vecka men på fritids så då kommer det alltid finnas något att göra.

EM-update (haha): Asså OMG vad jag firade i onsdags och igår! Spanien vann på straffar mot Portugal och är i final!!!! Det va inte så bra match kanske men Spanien va bättre i förlängning och hade lite tur med straffarna. Och igår... Tyskland förlorade! Hade slagit vad med en kompis att Spanien skulle komma längre än Tyskland så har vunnit 50:- nu! Trodde dock att Tyskland skulle komma till final iaf.. 

5 glada bilder


Fuck SL!

Problem med SL som vanligt, alla tåg inställda pga tekniskt fel. Sitter på någon bussjävel någonstans just nuodör att åka värsta omvägen, pallar inteeeeee. När Jag kommer hem sja jag sova, så jävla trött efter mitt sommarjobb de här dagarna. Men det passar mig lite haha. Fick igår slå sönder ett helt piano och idag en massa bord och stolar, fett kul ju!! Nästa vecka skà vi vara på fritiset vilket blir lite mer chill. Vi ses!!

Jag saknar dig mindre och mindre

 
Sjukt bra.

Longboard


Koncentration i ansiktet när jag tar sats haha! Ni som vet hur det ska se ut, skratta på. Älskar den i alla fall och det är grymt kul att åka, det lilla jag åkt vill säga.

Nyttigt


Längesen jag åt såhär nyttigt. Verkligen. Dagens lunch alltså. Har testat longboarden lite grann och gissa vad? Jag vurpade inte! Hoppas kunna träffa Frida snart och prata om allt som hänt henne, hon har ju skaffat häst!

Någonting nytt


Åkte med pappa till XXL för att köpa longboard (japp det stämmer) och gick in en snabbis på intersport och köpte även denna, har velat ha en ett längre tag men det har liksom aldrig varit högst upp på önskelistan. Och det där med longboard, jag köpte faktiskt en! Kommer dock knappt använda den innan gothia eftersom jag verkligen inte kan åka och kommer vurpa som fan.. 

YES! Spanien vann igår, skönt. De har dock inte spelat lika bra i år som förra VM och EM tycker jag men hoppas dom kommer vinna i alla fall! Annars förlorar jag 50 kronor...

Något bortglömt


Har tillbringat hela dagen med att städa och rensa mitt rum, har slängt massor med grejer och tagit bort en hylla. När jag rensade garderoben hittade jag den här tunikan som jag köpte för 2-3 år sedan från vero moda och knappt använt sen dess, men det ska det bli ändring på! 

Midsommar!Firade hos våra grannar med lite andra släkter och vänner, jag kommer säkert lägga upp fler bilder ifrån idag vid olika tillfällen..:)

ProfilbildMin profilbild just nu, fler bilder från idag kommer upp senare!

JoggingrundaTog en joggingrunda runt 11 tiden men den blev inte speciellt lång eftersom det var så sjukt varmt! Men jag klagar verkligen inte.

GårdagensLinne-HM, Shorts-Levi's Bikini-Cubus Skor-Converse Solglasögon-Cubus Skärp-HM
Gillar rumpan haha! Såhär såg jag ut när jag åkte och badade med några kompisar vilket var varmt och kul^^

WHAT?!

Allt typ raderades på förra bloggen och designen funkade inte och allt fucka ur och jag fattade ingenting så behövde göra en ny. Nu vet ni varför jag gjorde en ny, igen.

RSS 2.0