TRETTIOTRE

Yo! Sitter på bussen påväg hem från Nea nu, vi har haft det trevlans trevlans med Tacos! Det var jag, Ida, Nea, Clara, Alina, Hanna och Uchenna :) vi snackade om lite allt möjligt och efter nyår då jävlar!!


TRETTIOTVÅ

Hej bloggen! Igår tränade jag med damlaget, först fys ute i snön på löparbanorna och sen lite spelandes på den nersnöade planen och bollen var hal, tråkigt. Idag är det fredag och har haft en ganska najs skoldag med franskaprov som gick bra tror jag! Nu kollar jag på film med syrran och ikväll ska jag till Nea på middag vilket ska bli mys! :) 


Gammal bild.

TRETTIOETT

Hej, hänger i gamla stan och tar en fika för vår kamera tar slut på batteri direkt, kulkul. Står ute och fryser ihjäl om händerna och måste göra om den här skiten massa gånger, hata såna här jobbiga "kreativa" grupparbeten! -.-


TRETTIO

Hejsan! Gårdagen med Elin var asnajs! Kollade på portion och snackade sen sov vi. År godis också, fan! Idag har jag varit i skolan och nu i em köttat historia manus fett mycket och pluggat franska. Imorgon slutar vi 10.20 men sen måste vi in till stan och filma historia dokumentär typ, kul kul host*** på kvällen ska jag träna med damlaget tror jag, lite kaos vad som händer med fotbollen nu men det blir säkert bra, hoppas jag iaf!!


TJUGONIO

Tja! Sitter och väntar på att gossip girl laddas ner och sen ska jag komma på det, plugga lite och sen dra till stallet! Efter jag har ridit så ska jag till Elin och sova där över kvällen, ska bli mys! Bye!


Men åh skulle publicerats igår...


TJUGOÅTTA

Tja! Tänkte bara berätta lite om matchen igår! Det gick rätt så bra att spela trots att vi var 11 stycken men vi förlorade ändå med 3-2. Dock dömdes mitt mål bort för jag typ sparkade för högt mot målvakten...? Asstörigt. Sen gjorde jag även en stolpe, vad faaan asså. Jaja men va back i första halvlek det va kul det med. Efter matchen såg jag solsidan och snackade efter det med Frida om de senaste dagarna. Kuligt!


TJUGOSJU

Mitt rum
Har för typ 3 veckor sen flyttan ner till mitt nya rum och allt är inte klart men hade tråkigt (tidsinställt inlägg) så tog några bilder i rummet! 

Jag ska ha en annan stol och skruvmaskinen är nte precis min haha, ska kanske ha en annan hylla istället för den som är på bilden, det är en gammal hylla.

Min garderob har inte fått sina dörrar än och jag har inte flyttat alla mina kläder från mitt förra rum heller.

Mitt skrivbort just nu, också gammalt så kanske ska ha ett annat mindre, men då måste jag ha en störra hylla istället så att jag får plats med allt.

Min kära Ben&Jerry's samling som jag inte vill slänga, 76 stycken nu!

En tavla jag tror jag kommer ha kvar :)

TJUGOSEX

Hej bloggen, äe hemma och har precis ätit en god lunch för att snart tagga träningsmatch när vi är 11 stycken, kul sådär! Jaja igår efter jag hade pluggat så åt jag middag med lite släkt som kom hit sen drog jag till Elin där det va fest/chillkrök. Det var fett najs och kul och efteråt så sov jag och Cassie där. Värd kväll!! Kaosa lite på vissa punkter dock lol. Efter matchen ska jag duscha och sen ska jag träffa Frida och ta en promenad och snacka bara typ och sen ikväll äre ju solsidan, tagga!! 

TJUGOFEM

Dagens lunch


TJUGOFYRA

Tja bloggen! Igår vaknade jag och gick ut och sprang men kändes som sagt inte så bra, kortade ner rundan men kändes ändå sjukt jobbigt, varför vet jag inte riktigt. Sen fixade jag mig och åkte hem till Elin där Ida och Nea var, vi snackade lite om allt och ingenting och åt lite havrebollar. Sen åkte Nea och Ida och jag och Elin handlade dipp och grönsaker, även godis! Vi kom hem och snackade länge i typ två timmer vilket va mys :) 

Vi köpte thai och kollade på Top Gun, jag pressade i mig hela mig thai portion medan Elin åt typ en tredjedel, sen åt jag typ 20 geischa och Elin 5 och sen åt jag massa havrebollar och så åt vi dipp. Sen var vi i matkoma, magen gjorde så jävla ont! Sen mötte vi upp Clara och satt och snackade också sen typ dog jag av trötthet ett tag inna Clara åkte hem och vi gick och la oss. Sjukt mysig och värd kväll var det iaf! Imorse följde jag med Elin till hennes ridning, nu ska jag plugga och så får vi se vad som hittas på ikväll! :)


TJUGOTRE

Har varit lite dålig på vad jag stoppar i mig de senaste dagarna; kladdkaka på onsdag, donken på torsdag och idag havrebollar och godis! Men skitsamma, ibland måste man njuta lite eller hur! :)


TJUGOTVÅ

Känner mig lite sjuk, typ. Va nyss ute och sprang men det blev väldigt kort och segt för jag orkade verkligen inte. Hoppas det går över!

(Skulle publicerats 10:15)


TJUGOETT

Tja bloggen! Idag har varit en lång och tråkig skoldag och nu är jag påväg hem från att ha ätit donken i Alvik med Nea och ävjan snackat lite med Ida som jobbar där. Idag är det dock som fredag för mig eftersom jag är ledig imorgon, najs! Får se lite vad som hittas på, vi ses! ;)


TJOGO

Tagga träning! Sitter i hallen och väntar på att de andra ska komma. Skönt att äntligen träna på konstgräs igen istället för inomhus. Sitter och kollar på min syrras F:00 lag och det är pinsamt att dom är bättre än oss lol xD


NITTON

Haha fult det blev men skitsamma.

Allt från H&M



ARTON

Skollunch


SJUTTON

TRÄNING
Vill få lite träningsinspiration själv så då tänkte jag liksom, varför inte göra ett inlägg med det? Då kan jag ju gå tillbaka och kolla på det när jag vill!!



Tips:

*Kör på morgonen! På helgerna eller om du har en lång sovmorgon, träna då på morgonen! Då är det avklarat och du får ett perfekt uppvaknande och känner dig duktig resten av dagen! 



*Träna med en kompis! SJälv hatar jag just att springa med någon annan men fotbollsträning är mycket roligare med andra fotbollskompisar såklart. Även om amn skulle gå till gymmet så är det roligare om man är 2 stycken! 



*Sätt upp något mål! Kan vara allt ifrån "klara 30 armhävningar i slutet av veckan" till "ska springa 5 km på 25 minuter inom 3 månader". Jag tycker kortare, enklare mål är lättare eftersom man får "bekräftelse" hela tiden haha men man blir nog stoltare vid större mål. 



*Hitta en blogg som inspirerar! Själv kollar jag ibland in på dessa: http://svettlukt.myshowroom.se/ och http://denicelindell.wordpress.com/


Det va väl typ det, nu ska jag ut och springa, ciao! 
 


SEXTON

Fan va skönt! Fick sluta nu pga en inställd lektion och lite strul med en annan så najs! Nu ska jag hem och äta en smoothie, sedan ut och springa och sedan läsa lite engelska, inte så pjåkig måndag trots allt.


FEMTON


FJORTON

Påväg hem från Bion och asså OMG vad bra den var!!! Värsta mindfuck men ändå asbra! Svårt att förklara men vill inte va en spoiler liksom. Jag och Nea köpte glass att äta på bion! Eller jag en b&j och hon nåt annat skit men fy fan va värt det va, asgott! Hon hade med sig en frysbox också hahahha så dom smälte inte även om jag typ år upp min snabbt som satan lol.


TRETTON

Sitter i Åleshov och väntar på tunnelbanan som snart skall komma. Har jobbat i stallet idag och det har varit ganska chill. När jag kommer hem ska jag fixa mig snabbt för att sen ska jag och Nea se på Breaking Down, niiiiirr! Astaggad på sista filmen, alla säger ju att den är så bra också, perfekt att jag läst boken men inte kommer ihåg så mycket så kommer nog ändå bli överraskad osv :))) jaja vi ses!


TOLV

Tja, sitter i matsalen med Ellen och Nea och Nea berättade precis lite skvaller, kuligt kuligt lol xD Vi har lång lunch och vi börjar tjogo över ett så bajs på den eftersom vi efter den bajsiga mattelektionen slutar. Då ska jag fika med Lina och Matilda och ikväll ska jag hoppa hest.

Mobbad Elin på bilden


ELVA

Hejsan hoppsan lillebror! Sitter just nu på bussen på väg hem och det första jag ska göra är att äta en mumsig mellis och sen ut och springa! Hade tänkt att det inte skulle va mörkt=inte läskigt men icke sa nicke. Blir inte så mycket träning nu när vi typ bara har fotboll på helgerna men har iaf utom idag gått till stallet i en timme och ridit, bättre än ingenting iaf. Annars ikväll är det öva på NO-redovisning som gäller och en liten franska läxa. Tror jag kommer va klar ganska tidigt så jag kan ha lite mysigt på kvällen med något film eller något :)


TIO

Hej bloggen idag fyller fula Elin år! Grattis på dig vännen! Hoppas du har en bra dag! 😄


NIO

Ja här kommer ÄNNU ett tråkigt inlägg för jag väntar på Frida som ska komma hit till Brommaplan snart så hade jag inget att göra så jag tänkte, varför inte blogga? Haha även om det blir ett tråkigt inlägg...

Jaja historialektionen var HELT onödig, vi gjorde typ ingenting så hade lika gärna kunnat sluta vid 11, onödigt! Annars då, som sagt känns det som om jag inte har mycket plugg alls den här veckan, ikväll och imorgon är det enda jag måste göra öva lite på en NO-redovisning som jag tycker inte verkar speciellt seriös eller "sträng" eller vad man ska säga så det är nog lugnt. Nu är Frida här, hejdå! :)


ÅTTA

Hej bloggen! Har haft en låååång håltimme och börjar nu om 20 minuter, väntar på tunnelbanan från Vällingby för jag, Nea och Ida har fikat på Waynes! Mumma! En lektion kvar nu och sen träffar jag Frida! :D


SJU

Hej blooooggen sitter och äter frukost och har några minuter över så bloggar på mobilen! Idag har jag endast två lektioner på schemat vilket är skönt, men vi ska fråga om vi får flytta fram den sista så vi slutar tolv istället för två. Jag ska va i Brommaplan runt halv tre iaf och följa med Frida ut till hennes häst, då får vi tid till att snacka och umgås, kul! Vi ses!


SEX

Har haft boxning som sista lektion och kände att jag var värd en smoothie. Tog inte med något plugg hem heller, länge sen sist. Jag och Hilda ska gå till stallet om ett tag tror jag, vi ses!

Wooopsie, inlägget skulle publicerats innan ridningen!!!


FEM

Hej bloggeeen, idag har jag haft två lektioner i skolan och sen så åkte jag och Ellen till stan och kollade runt lite och åt god yoghurtglass :) Jag hade bestämt mig för att jobba när jag kom hem men orkade inte så har kollat på film och ska nu plugga lite svenska, typ första gången vi inte har mycket plugg, skönt! 

Imorgon ska jag och Hilda förhoppningsvis gå till stallet och sen ska vi ha hoppning, jag hoppas jag får Boven! :) 

FYRA


TRE

Tjabba! Jag och Frida hade det mysigt igår med bakande av chokladbollar mitt i natten haha lol. Idag skulle jag åkt till stan med Ellen Blondellen meeeen insåg att jag inte skulle hinna då jag måste vara i stallet klockan 2 och fixa inför spökrundan ikväll, SJUKT TAGGAD!!!!!! Woooop woop!


Portkod 1321


Hahahhahhahaha jag garvar så mycket när jag kollar på den
här serien, börja kolla på den! Den går på svt play och avsnitten
är typ 10 min så ingen tid går åt liksom, kolla nu haha!! 

TVÅ

Ikväll ska jag hänga med Frida och vi ska ha chillkväll och mysa vilket jag inte minns när senast var, inte okej för det är så mysigt och då hinner vi prata ut om allt wiiie :)  har precis ätit thai och kollar på EM-lottningen för tjejer i sommar som hålls här i Sverige! Och bara så ni vet hade jag verkligen inte vetat detta om inte min pappa ska vara "värd" för det Spanska landslaget vilket innebär att han ska bo med dom och allt, coolt! Han är med på lottningen nu och jag hoppas att få se honom på tv men tror inte det kommer hända haha lol. 
Hejdå! 
Jag och Bocen, min sits ser lite cp ut för rider lätt :p :) 

ETT

Jag har alltid så svårt att komma på rubriker att jag nu bestämt att det bara ska vara siffror som jag skriver så slipper jag bry mig liksom. Aa det är vem det jag kommit fram till idag lol.

Sitter på samhällslektionen och jobbar med mänskliga rättigheter, det är grupparbete och nu ska jag fortsätta med det så att dom andra inte klagar ;) det är faktiskt ganska intressant! Vi ses!!


Tummen upp för matteprovet!

Fick tillbaka matteprovet idag och jag fick typ B, fett glad! Eller läraren hade bara satt ut E, C och A men jag fick 2 poäng från A så antar jag fick B sen när de satt ut "hela" betyget! Weeehooo. Nu sitter jag och skriver historia för fulla muggar, hur ska jag få plats med allt på endast 2 sidor? Går ju inte! Nu ska jag fortsätta med det men har bestämt att 19.30 ska jag ta en paus och titta på tv :)


Tittar in och säger hej!

Det senaste inlägget ni fick var ju ganska kladdigt och slarvigt tycker jag.. men orkade inte skriva så mycket om varje dag på lovet och det fick bli som det blev helt enkelt. Lovet hade ju annars varit ett supertillfälla för mig att liksom komma tillbaka på banan igen eftersom det är lite dålig bloggning med tråkiga inlägg och skeva bilder på den här bloggen.. Men nej jag kände att jag "inte hade tid" hur kan jag isf ha tid nu kan man ju fråga sig? Haha nej men den här veckan har jag inga träningar med fotbollen, varför vet jag inte riktigt men nästa träning jag kan vara med på är på söndag, så kommer bli en lite tjockis den här veckan, men funderar på att springa imorgon :)

Idag typ just nu innan och efter jag bloggar så pluggar jag. Jag pluggar historia, vi har historiainlämmning på fredag och jag kämpar nu på att få ett så bra betyg som möjligt, men hatar inlämmningar, jag glömmer alltid något man måste ha med! Jaja nu ska jag väl fortsätta med det och ta en mumsig kaka :)



Lovet

Lovet från söndag och frammåt, hade myskväll hos Anna och Lovisa på
söndagen men god mat, Wii och godis, och mycket mjölk haha!
(bilden nedan) På måndagen så var jag och Zoe i stallet typ hela
dagen och på kvällen tränade jag fotboll. På tisdagen pluggade jag det
som hanns med sedan gick jag och Hilda till stallet, tog 57 min och
på kvällen red jag.

På onsdagen va det clinik som jag kollade på och
på kvällen så gick jag på bio med Ellen, Nea, Hanna och Clara, mys!
På torsdagen så tog jag hand om bästavänns häst Space som var
grymt rolig att rida! På kvällen skulle jag på fest med Alida och Hanna
men det failade lite.. På fredag kväll red jag Boven och hoppade Carany
och ramlade av Carany lol.

På lördagen jobbade jag hela dagen i stallet
och va vaken under 22 timmar för på kvällen va det en lite tråk 97 fest
typ. Jag va militär och Frida lärare och mitt smink förstördes helt typ
men jag och Frida åktehem till Jimmi med två andra typ vid 12-1?? På
söndagen tränade jag fotboll lite halvt bakis men va inte så farligt
höhö och på kvällen fixade jag galeet med mitt nya rum! Har garderob,
skrivbord, en hylla och säng nu och har sovit där hela veckan! :D Nirr.
Oj oj jobbigt inlägg att läsa men vad ska man göra, seeees :)


 
 

RSS 2.0