Shooopping


Mys pys

Har haft en myspys fredag med vänner från klassen, det var mys.


Det är trååååkigt

Det är grått och trist ute varje dag. Jag pluggar varje dag. Kul att blogga då liksom.

Saknar lite


Saknar sommaren och bruna ben, men har det kul i min nya klass. Har dock så mycket plugg, känns som jag knappt hinner med något annat än plugget, fotbollen och ridningen. Hit och dit hela tiden. Och det här är bara början.

Asså det går inte!!!!


Godnatt bloggen.


Skolfotodag & gameday


SUPERDUPER dag!!


Nervös tjej här borta

Imorgon ska jag tävla min första tävling som ej är på ridskolan, nervös tjej som sagt. Hoppas det går bra.Gårdagens


Franska

"De kan klippa alla blommor men aldrig förhindra vårens ankomst."

Låt ansiktet få vila en dag, det kan vara bra för en dagI miss when I was little, and didn't care about my weight, clothes or hair, I just did whan made me happy.Veckan som gåttHar varit en bra vecka och idag är jag ledig vilket är grymmt. Ikväll kommer också vara grymmt, grymmt stressigt! Jag ska spela match och några minuter innan den är slut ska jag åka direkt till stallet för att hoppa Looise, jag ska tävla henne nästa helg och behöver all träning jag kan få. Jag är nervös men taggad.Hår


Ska jag klippa av det?


Lite update sådär på kvällskvisten

(tidsinställt)
Det här hade jag på mig i fredags. Efter skolan satt jag och några vänner vid ett cafe i kanske 4 timmar och nu vet man att det är höst. 


Frukost
Det är lördag och det regnar. Om det regnar när jag ska spela match har det regnat 3 av 4 matcher jag spelat med damlaget, inte så bra flyt. God frukost i alla fall.


RSS 2.0