Blogg.se appen cp

Tjenare! Har inte haft tid att bloga, eller har haft lite tid men har alltid tänkt att blogga med appen men den har varit cp hela veckan. Va har hänt då? Typ inget... Jag började typ gråta i tisdags när Barcelona förlorade :((( igår hade jag svenska nationella och det gick bra, eller det tror jag i alla fall hehe. Sen har jag ätit pannkakor typ dom tre senaste dagarna haha så sjuuuukt gott!!!!


Tjenare bloggen

Sitter just nu framför datorn osminkad i pyjamas och trött. Idag slutade vi vid 12 i skolan eftersom sista lektionen var inställd och jag och Elin åkte in till stan och shoppade lite. Hon köpte lite och jag köpte en skitfin blus från odd molly <3 Ikväll ska jag nog sova över med Hilda och annars blir kvällen ganska lugn eftersom jag troligtvis ska spela fotbollsmatch både lördag och söndag. Hejdå!

Lägger allt annat åt sidan

Hej bloggen! Mår rätt så allmänt bra just nu i en period. Igår fick vi tillbaka svenskatalsbetygen också och jag satsade bara på C men fick B, så det gjorde mig lite glad också :)) Annars då? Satsar galet på fotbollen och speciellt ridningen. Eller fotbollen tränar jag mycket och så, tagga första sanktanmatchen på söndag! Ridningen går sådär men ska hänga mycket i stallet tills vi åker och tävlar 5/5 såååå taggad! Egentligen är ridningen verkligen roligare än mycket :)) 

Svartvitt


Träna träna träna

Tumblr_mj1e7jgwag1rty7oao1_500_large20121119234332140_sbig_largeTumblr_mj5y2sknmr1rcccnko1_1280_large
Kom precis tillbaka efter en springtur, nu är det äta, plugga, sova, vakna, träna, skola som gäller! (Hoppas bara jag orkar upp imorgon innan skolan)

Vidriga två dagar

Igår: Dåligt svenskatal + dålig ridlektion + tappade iphonen så den sprack.
Idag: Dåligt naturkunskapsprov + typ ont i halsen igen + måste plugga maaaaaassor.


Lite om träningslägret

Var på ett litet träningsläger på lovet med laget. Vi åkte till en ö utanför Göteborg som heter Hönö där vi bodde på ett urmysigt och fräscht hotell. På dagarna hade vi tre träningspass varav en joggning och två fotbollsträningar på ön Öckerö. Vi spelade även en match, som dock inte gick så bra.


Allt detta plugg gör så att jag får ont i huvudet...

Svenskatal nationella, Naturkunskapsartikel, Engelskaövningstal och Samhällsprov, tur att en är avbockad i alla fall.
RSS 2.0