HAPPY

Tumblr_mipz7z9mi21s66mrjo1_500_largeTumblr_mix9ko7htw1rl230so1_500_largeTumblr_mgxkw23rmn1rig1b6o1_500_large

SJUTTIOFEM

Trååååååk. Eller nej inte bara men ändå! I fredags fick jag hoppa en ny häst, Walle, askul! Och idag red jag honom än en gång och fick även avsluta Chez nous med hjälp av Carro, kulkul! I kväll var vi på en så jääääääävla segt chillkrök att jag dog. Ville dra hem hela tiden verkligen. Och nu kom vi precis hem till Matilda och jag ska slagga här, men det är några andra här som jag inte pallar va social mot för har faktiskt varit vaken i 20 timmar om typ 5 minuter. Jaja, kul lov hittills, eller inte.


SJUTTIOFYRA

Hej bloggen, jag skriver för att ge en liten update om att jag har håller mina planer hittills! Det enda jag failade på var att äta en kladdkakemuffings på mentorstiden! Men alla andra åt och jag kunde inte hålla mig :(


<3


SJUTTIOTRE

Ny vecka, nya tag! Tänkte göra en liten planering typ för hur veckan ser ut just nu så att jag verkligen gör allt jag ska göra också!

Måndag: Ut och springa efter skolan, sen plugga till svenskaprovet som är på tisdag!

Tisdag: Slutar klockan 11, hem och plugga och sen vid 2 hänga med Frida!! Vid 4 gå till stallet med Hilda och hoppa.

Onsdag: Slutar vid 3 och sen hem och plugga igeeen och spelarmöte och träning börjar innan 7 och håller på till 9.

Torsdag: Slutar skolan sent och sen ska jag hem och springa och sen senare på kvällen blir det antagligen plugg igen.

Fredag: Efter skolan vill jag åka in till stan och kolla runt lite men får se hur det blir! Sen på kvällen lägga sig rätt så tidigt!

Lördag: lägga sig tidigt för på lördag ska jag upp och jobba 06.30 i stallet, länge sen så är taggad!!

Sen på lördag kväll och söndag har jag inga planer just nu så får se hur det blir men det blir nog kul! Sen ska jag ire äta något onyttigt under veckan heller för förra veckan när fransyskan var här så åt jag onyttigt varje dag så det var icke bra! Nu vet ni typ vad jag ska göra under veckan så det blir niiiiirr!


SJUTTIOTVÅ

Hej! Nu har fransyskorna varit här en vecka och det har varit både kul och jobbigt på samma gång! Det har faktiskt varit lite jobbigt att vara mens kompisar varje dag hela veckan haha och knappt hunnit plugga så nu har jag mycket idag!! Båda i fredags och igår fixade vi fest och det blev lyckat :) här är lite bilder från veckan:


SJUTTIOETT

Tjooo fellas! Skidresan var gryyym. Hade det fett bra med Elin och massa andra, det ändå som va lite segt va att det tog 7 timmar att åka dit typ, men annars va det värt och najs!


Skidor


SEXTIONIO

Har inte sagt något, eller aa, skrivit. Men jag och Elin drar på skidresa imorgon med skolan! Rätt så taggad faktiskt även om jag har så sjukt ful outfit -.- nejdå men på söndag kommer vi hem! Måndag har vi studiedag och vad händer då? Jo, då så kommer det en franska utbytesstudent hem till mitt hus!

Elins fula luva:


SEXTIOÅTTA

Tjaa, gårkvällen va lite blandning av chillkrök och illamående men det va väl helt okej!


SEXTIOSJU

Tjeeenarä! Snart sista lektionen i gympa och sen tagga helg!!!!! Sjukt oklart vad som händer just nu men det blir nog bra iaf!

Äckliga idaaa


RSS 2.0