SEXTIOSEX

Btw så ska jag och Frida till Soanien i sommar <333333


SEXTIOSEX

Påväg till skolan just nuråå. Igår hade jag bara två lektioner som var grymt skönt och sen träffade jag Frida som var första gången på över 3 veckor! Inte okej!! Idag har vi sovmorgon som sagt men en förjävla lång skoldag som slutar 10 över 4.. Heho ja typ det...


SEXTIOFEM

Bloggar nu från mobilen, påväg hem tidigt för går inte på idrotten för är lite krasslig. Men till en roligare grej; jag har bokat p&l i sommar!! Tagga!! Har ganska höga förväntningar eftersom alla säger att det är grymt, så jag hoppas på det också!

Inget annat speciellt som hänt under denna tid dårå tror jag.. Eller Carany är såld och har åkt för er som vet vem det är! Men jag är glad för hon får det mycket bättre tror jag!


SEXTIOFYRA

Heeej! Idag har jag varit i stallet hela dagen. Jobbade på förmiddagen och på eftermiddagen fotade jag tävlingen. Nedan är ett foto som jag tog. Imorgon börjar min skola trots att alla börjar på tisdag så det är depp :(


SEXTIOTREEn annan höjdpunkt på året var defenitivt Gothia cup, även om jag hade lite för höga förväntningar så var det ändå en askul en gång i livet upplevelse. SEXTIOTVÅ

Tjaaaa, har spelat cup hela dagen och är mör i benen. Det gick ganska bra, två oavgjorda matcher en förlorad med 1-0 och en vunnen med 2-1, jag gjorde två mål sammanlagt! :))) just nu håller jag på att fixa mig för partajj så det blir skoj hoppas jag!


SEXTIOETT

Andra höjdpunkten


En anna höjpunkt var den här konserten på Gröna Lund med Rebecca och Fiona. Dom va så sjukt jävla grymma och vi stog alldra längst fram och pressades som satan haha. 


SEXTIO

Hääär är en film som jag nyss gjorde av vissa filmer från 2012, det är filmsnuttar från Turkiet, en konsert, gothia, ridningen osv.. OBS!! När ni kommer till invigningen på gothia kan ni spola fram typ 45 sekunder för den delen är typ men minut för glömde klippa den..! 


FEMTIONIO

Yo! Idag har jag bara spelat fotboll i 3 härliga timmar. Skadade mig lite också men standaard för mig. Jag och Sophie krockade så har värsta bulan i pannan -.- och så vrickade jag typ foten men den är nog bra tills imorgon!

Ikväll hade jag kunnat dra ut men så jävla trött +vi har snart cup med träning innan imorgon igen så vill va på topp! Jaa det va väl det!


FEMTIOÅTTA

Tänkte bara gå igenom året som gått och vad jag har gjort som varit extra bra. 
Den första höjdpunkten under året var lätt Turkietresan med laget. Den var sjukt grymm och upplevde verkligen till sina förväntningar. Vi blev bruna och vältränade på resan vilket är rätt så najs. Laget kom varandra nära också och vi hade riktigt kul.

 

FEMTIOSJU

Hej hej, nyår var inte prefekt men väldigt kul och jag firade bland annat med min bästa vän Frida och många fler. Det här året har haft sina upp och nergångar och jag vet definitivt vad som jag ska ändra på och ta tag i till nästa år. Nya tag fotbollsmässigt kommer även i år med lagbyte och allt vilket jag tror kommer bli jättekul! Det här året ska jag också fylla 17 år och sen är det inte långt kvar till 18. 

Såhär såg jag ut igår.

RSS 2.0